STVV wint van Eupen, Zulte Waregem zet in slotfase Lokeren opzij

STVV wint van Eupen, Zulte Waregem zet in slotfase Lokeren opzij

Gepubliceerd: zaterdag 10 november 2018 om 21:54za 10-11-2018 om 21:54

Sint-Truiden heeft gewonnen op het veld van Eupen. Zo blijft STVV stevig in de top zes staan. Zulte Waregem won van Lokeren na een magere partij.

Eupen – Sint-Truiden: 1-4

Na een kwartier kwam de uitploeg op voorsprong. Kamada schoot de openingstreffer in doel nadat Van Crombrugge te ver was uitgekomen. Al het vijfde doelpunt in zes wedstrijden van Kamada. Nog voor rust leek STVV op 0-2 te komen. Kamada duwde zijn tweede van de avond bij de eerste paal binnen. De VAR keurde het doelpunt echter af wegens buitenspel.

Even later viel alsnog de 0-2. Casper de Norre scoorde op assist van Boli. De 0-3 kwam van de voet van Kamada. Eupen prikte even later dan toch tegen. Luis Garcia scoorde vanuit een vrije trap. Eupen drukte STVV vervolgens weg, maar een aansluitingstreffer bleef echter uit. Uiteindelijk viel nog de 1-4 voor de uitploeg. Boli zorgde voor de eindstand.

Zulte Waregem – Lokeren: 2-0

Lokeren had in de eerste helft tot twee keer toe op voorsprong kunnen komen, maar de ruststand bleef bij 0-0. Na de rust werd Steve De Ridder neergehaald door Davy de Fauw, maar er werd geen strafschop gegeven.

Ook de tweede helft bracht niet veel verbetering met niet veel kansen langs beide kanten. Toch kwam de thuisploeg uiteindelijk op voorsprong. De Pauw zorgde voor de verlossing drie minuten voor tijd. In de slotfase zorgde De Pauw met zijn tweede voor de 2-0 eindstand.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws