Vanaken zoekt geen smoesjes: “Vermoeidheid speelde helemaal geen rol”

Vanaken zoekt geen smoesjes: “Vermoeidheid speelde helemaal geen rol”

Gepubliceerd: zaterdag 10 november 2018 om 21:00za 10-11-2018 om 21:00

Club Brugge ging ten onder op het veld van Charleroi. Na de 0-4 zege in de Champions League tegen AS Monaco kent de landskampioen weer een domper in de Jupiler Pro League.

Doelpuntenmaker Hans Vanaken analyseert tegenover Play Sports. “We zijn nooit weggespeeld en beginnen prima aan de wedstrijd. Maar na die gelijkmaker kruipen we plots teveel achteruit en konden we niet meer dezelfde druk zetten. Bij 1-1 weet je dat het beide kanten kan uitgaan. Maar als de bal van Rezaei niet tegen de paal gaat, dan winnen we volgens mij gewoon en staan we hier helemaal anders te praten. Dat is jammer.”

De man in vorm bij Blauw-Zwart zoekt ook geen smoesjes. “Of dat iets te maken had met die midweekwedstrijd in Monaco? Bij mij alleszins niet. Ik voelde mij goed, maar ik kan natuurlijk niet voor de rest spreken. Het wordt wel zaak om niet meer tegen dit soort vermijdbare nederlagen aan te lopen. We zijn iets minder constant dan in het begin van het seizoen. Daar moeten we aan werken", wordt Vanaken geciteerd door Het Nieuwsblad.

Poll

Heeft Vanaken hier gelijk?

(148 stemmen)

Plaats een reactie

freeman +14159
zaterdag 10 november 2018 om 21:16
Na het uitvallen van Denswill stelde de verdediging nog maar bitter weinig voor . Mechele kon alleen de meubelen niet redden . Poulain werd van in het begin al gemist . Dringend nood aan centrale verdedigers !
Vind ik leuk
blondel +3828
zaterdag 10 november 2018 om 21:37
Nood aan inzet vandaag ja;Vorig seizoen zette Club van in het begin hoog druk,nu laat Club de tegenstander groeien in een match.Van druk is nog weinig sprake.De bal aan de tegenstander laten is roepen om problemen.
Vind ik leuk
zaterdag 10 november 2018 om 21:46
Overschot van gelijk!
Vind ik leuk
zaterdag 10 november 2018 om 21:55
Ingesteldheid speelt een rol
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws