Tottenham Hotspur verslaat Crystal Palace en haakt aan bij Engelse top

10-11-2018 20:44

Tottenham Hotspur haakt aan bij de top van de Premier League. Na de 2-1 overwinning op PSV zegevierde de ploeg van Mauricio Pochettino met 0-1 bij Crystal Palace. Het is voor de vijfde keer op rij dat Tottenham met die cijfers wint van Palace. Bij Tottenham stond Toby Alderweireld 90 minuten in de basis.

Op een paar momenten na was de eerste helft op Selhurst Park niet interessant genoeg om over naar huis te schrijven. Tottenham wilde wel, maar vond het gaatje niet. Aan de andere kant bood Palace voldoende tegenstand om Tottenham wakker te houden.

Tottenham kwam anders uit de kleedkamer en zette Palace direct onder druk. Het was wachten op de goal van de Spurs, die na 66 minuten viel. Juan Foyth kopte uit een corner na 66 minuten de enige goal van de wedstrijd binnen.

Palace wisselde aanvallend en probeerde wat aan die achterstand te doen, maar de defensie van Tottenham bleek niet te kloppen. De achterstand van Tottenham op koploper Manchester City is twee punten, maar The Citizens moeten zondag nog spelen.