Geen fan van Antwerp: Allemaal gasten van 2 meter 10 en meer dan 30 jaar oud

Geen fan van Antwerp: "Allemaal gasten van 2 meter 10 en meer dan 30 jaar oud"

10-11-2018 16:11
8

Royal Antwerp FC sloot een geweldige heenronde vrijdagavond af met een 2-0-overwinning tegen KV Oostende. Zo prijkt de oudste club van het land halverwege de reguliere competitie op een knappe derde stek. Jan Boskamp plaatst wel kanttekeningen bij het voetbal.

"Het is heel erg knap wat Antwerp doet", begint de Nederlander nog positief bij Het Belang van Limburg. Over het voetbal dat Laszlo Bölöni op de mat laat leggen, is hij echter minder te spreken. "Laat me vooropstellen dat ik geen fan ben van de manier waarop ze het doen. Het is heel fel op het fysieke gebaseerd met allemaal gasten van 2m10 die boven de 30 jaar zijn. Niet het soort voetbal waar ik van houd. Van mij mag een ploeg af en toe een een-tweetje doen."

"Goed, met Refaelov hebben ze wel iemand die een balletje kan geven. Hij speelt echt heel goed", geeft Boskamp toe. "Die gasten lopen zich de krampen voor hem. Dat is ook de verdienste van Bölöni. Ik zou er dus niet vreemd van opkijken als Antwerp echt mee gaat doen. Kijk maar naar die match
tegen Genk. Als ze daar hun 2-0-voorsprong behouden, stonden ze nu gelijk met KRC."