Wesley laat in zijn transferkaarten kijken: Zin om ooit in Brazilië te spelen

Wesley laat in zijn transferkaarten kijken: "Zin om ooit in Brazilië te spelen"

Gepubliceerd: zaterdag 10 november 2018 om 15:54za 10-11-2018 om 15:54

Over de spitspositie bij Club Brugge heerst al enige tijd geen discussie meer. Wesley Moraes doet het uitstekend en is een gesel voor elke verdediging, zelfs op Champions League-niveau. De Braziliaan kijkt stiekem al eens vooruit naar zijn toekomst.

"Ik beleef momenteel de beste periode uit mijn carrière", bevestigt de aanvaller bij Super Esportes. "Ik weet dat er veel clubs zijn die me in de gaten houden. De interesse is er, maar ik richt me op Brugge, ik heb hier nog een contract. Enkel God kent de toekomst."

Wesley heeft daarnaast nog een andere droom: uitkomen voor de Seleçao. Welke Braziliaan wil dat nu niet? "Het is duidelijk dat, nu ik in mijn beste moment zit, hoop om een oproepingsbrief te krijgen. Dat is één van mijn doelstellingen. Ik hoop een keer mijn kans te krijgen, om mijn voetbal te tonen en mijn land geluk te brengen."

In de verre toekomst wil de spits dan ook eens in de vaderlandse competitie aan de slag. "Ja, ik heb zin om in Brazilië te spelen", zegt hij onomwonden. "Ik ben een 'flamenguista' en de meerderheid van mijn familie is ook voor Flamengo. Dus, wie weet, wanneer ik aan het eind van mijn carrière zit, krijg ik de kans voor Flamengo te spelen." 

Plaats een reactie

dethklok28 +5707
zaterdag 10 november 2018 om 17:29
Hij komt op het foute moment kijken. Om bij de Braziliaanse ploeg te geraken bedoel ik dan. Ze hebben jaren lang geen deftige spits gehad. Maar met Firmino en Jesus hebben ze er nu al twee die stukken beter zijn en bij Real Madrid zit er ene die een pak jonger is en extreem beloftevol is (ale ja hij is van Madrid maar is er nog niet)
Kwam hij 5 jaar geleden piepen dan had hij een veel grotere kans gehad.
Een beetje zoals Mignolet. Die zou tien jaar geleden ook altijd eerste keeper zijn. Foute generatie. Soms bots je op spelers die beter zijn.
Nu Wesley kan nog stappen zetten maar Jesus zit ook nog lang niet aan zijn top.
Vind ik leuk
zaterdag 10 november 2018 om 17:53
Je vergeet Richarlison van Everton nog, maar zeg nooit nooit
Vind ik leuk
dethklok28 +5707
zaterdag 10 november 2018 om 19:20
Richarlison is meer een flankspeler vind ik. Natuurlijk moet je nooit nooit zeggen, maar ziet er gezien de competitie niet goed uit
Vind ik leuk
9000 +470
zaterdag 10 november 2018 om 20:07
Uniek profiel wel. Stormram toren voor in de spits, nu niet typisch naar Braziliaans model. Als hij nog kan doorgroeien (ik zie 'm nog beter worden), wordt hij misschien op een dag wel een joker daar voorin bij de Goddelijke Kanaries. Eentje die de boel openbreekt als de tiki-taka er moeilijk uitkomt.
Vind ik leuk
zondag 11 november 2018 om 00:57
Al zijn dromen zullen uitkomen me dunkt...
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws