Wesley laat in zijn transferkaarten kijken: Zin om ooit in Brazilië te spelen

Wesley laat in zijn transferkaarten kijken: "Zin om ooit in Brazilië te spelen"

Gepubliceerd: zaterdag 10 november 2018 om 15:54za 10-11-2018 om 15:54

Over de spitspositie bij Club Brugge heerst al enige tijd geen discussie meer. Wesley Moraes doet het uitstekend en is een gesel voor elke verdediging, zelfs op Champions League-niveau. De Braziliaan kijkt stiekem al eens vooruit naar zijn toekomst.

"Ik beleef momenteel de beste periode uit mijn carrière", bevestigt de aanvaller bij Super Esportes. "Ik weet dat er veel clubs zijn die me in de gaten houden. De interesse is er, maar ik richt me op Brugge, ik heb hier nog een contract. Enkel God kent de toekomst."

Wesley heeft daarnaast nog een andere droom: uitkomen voor de Seleçao. Welke Braziliaan wil dat nu niet? "Het is duidelijk dat, nu ik in mijn beste moment zit, hoop om een oproepingsbrief te krijgen. Dat is één van mijn doelstellingen. Ik hoop een keer mijn kans te krijgen, om mijn voetbal te tonen en mijn land geluk te brengen."

In de verre toekomst wil de spits dan ook eens in de vaderlandse competitie aan de slag. "Ja, ik heb zin om in Brazilië te spelen", zegt hij onomwonden. "Ik ben een 'flamenguista' en de meerderheid van mijn familie is ook voor Flamengo. Dus, wie weet, wanneer ik aan het eind van mijn carrière zit, krijg ik de kans voor Flamengo te spelen." 

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

De CL-loting voor Club Brugge is bekend! Waar zie jij de Bruggelingen eindigen? #ClubBrugge #JPL #Vormer #Zenit #Dortmund #Lazio #ZenitSintPetersburg #LazioRoma #BorussiaDortmund #UCL #ChampionsLeague

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) op

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws