'Batshuayi en trainer op ramkoers: uit selectie geweerd vanwege egoïsme'

'Batshuayi en trainer op ramkoers: uit selectie geweerd vanwege egoïsme'

10-11-2018 14:38
5

Valencia CF voetbalt dit weekend tegen Getafe CF, maar zoek niet naar Michy Batshuayi in dat duel. De aanvaller van de Rode Duivels is uit de selectie geweerd door trainer Marcelino. Beide heren kunnen niet meer door één deur.

Dat is althans een beeld dat Footmercato schetst. Volgens de website heeft Batshuayi het helemaal verkorven vanwege zijn lakse attitude. Onze landgenoot zou zich niet maximaal inspannen op training, enkel bezig zijn met doelpunten maken en daardoor niet aan het teambelang denken.

Marcelino heeft lange tijd geprobeerd om Batshuayi in de pas te doen lopen, maar nu is de maat vol, schrijft Footmercato. "Santi Mina presteert momenteel beter. En hij voetbalt voor de ploeg, niet voor zichzelf", vertelde de Spanjaard op zijn persconferentie.

De vraag rijst nu of het nog goed komt tussen Batsman en zijn trainer. Valencia huurt de Rode Duivel sinds deze zomer van Chelsea FC, mét aankoopoptie. In het seizoensbegin kon hij zich alvast niet onsterfelijk maken. In La Liga staat de spits voorlopig op één schamel doelpuntje.