Clement: “Heel de Belgische competitie wil ons die eerste nederlaag aansmeren”

Clement: “Heel de Belgische competitie wil ons die eerste nederlaag aansmeren”

10-11-2018 12:34
7

Deze week staat de laatste speeldag van de heenronde van de Jupiler Pro League op het programma. Tijdens de eerste veertien speeldagen verloor KRC Genk nog niet. Philippe Clement hoopt die serie nog langer te maken.

KRC Genk gaat zondag op bezoek bij Royal Excel Moeskroen. "Het wordt onze 25e wedstrijd van het seizoen. We hebben maar één keer verloren op het kunstgrasveld van Sarpsborg", aldus de trainer op KRC Genk TV.

"Heel Europa, heel de Belgische competitie zit te wachten om ons die eerste nederlaag aan te smeren. Iedereen haalt daar ook extra motivatie uit. Dus wij moeten elke keer nog extra gemotiveerd en scherp zijn om deze fantastische reeks nog langer te kunnen volhouden."

Geen onderschatting
Clement onderschat de tegenstander van zondag zeker niet. "Moeskroen doet het niet slecht de laatste weken. Het is een ploeg met kwaliteiten, die heel veel druk zet. Moeskroen beschikt over een kleiner veld, waarin het moeilijker is om de ruimte te vinden. We gaan een heel sterk Genk moeten zien om die drie punten mee naar huis te nemen."