OPSTELLING: Speeldag 15 van de Jupiler Pro League start met deze 22

OPSTELLING: Speeldag 15 van de Jupiler Pro League start met deze 22

09-11-2018 19:55

In de Jupiler Pro League zijn we al toe aan de laatste speelronde van de heenronde. Royal Antwerp FC en KV Oostende mogen vrijdagavond de debatten openen. De opstelling van KVO volgt later.

Op de vorige speeldag won Antwerp knap met 0-2 van Standard. Bij The Great Old komt  IvoRodrigues in het team. Hij vervangt Ivo Amara Baby. Oostende nam dan weer in eigen huis de maat van Sporting Charleroi. In de Versluys Arena haalden de troepen van Gert Verheyen het met 2-1 van de Zebra's.

Antwerp staat momenteel derde in de stand met 28 punten. Bij winst komt het (even) langs Club Brugge te staan. Blauw-Zwart trekt zaterdag om 18 uur naar Sporting Charleroi. KV Oostende heeft dan weer de drie punten nodig om aansluiting te vinden bij de Play-Off 1-plaatsen. Momenteel vinden we Kustboys terug op plaats acht met achttien punten.

Opstelling Antwerp: Bolat, Buta, Arslanagic, Van Damme, Juklerod, Haroun, Nazaryna, Rodrigues, Refaelov, Bolingi en Mbokani
Opstelling Oostende: Ondoa, Canesin, Capon, Coopman, De Bock, Faes, Lombaerts, Nkaka, Vandenriessche, Vanlerberghe, Zivkovic