Gentenaar kijkt uit naar wedstrijd tegen Anderlecht: Het wordt blij weerzien

Gentenaar kijkt uit naar wedstrijd tegen Anderlecht: "Het wordt blij weerzien"

09-11-2018 17:33
3

AA Gent speelt zondagnamiddag de topper van de vijftiende speeldag op het veld van RSC Anderlecht. Voor veel Buffalo's een weerzien met Hein Vanhaezebrouck. Brecht Dejaeghere kijkt alvast uit naar het duel met z'n ex-coach.

"Het is altijd leuk om tegen Hein te spelen. Ik ken hem na al die jaren natuurlijk ook heel goed. Maar met Sven Kums en Ivan Santini lopen er nog enkele oude bekenden rond. We horen elkaar regelmatig, ook al ga ik nu niet bewust een berichtje sturen naar hen. Maar op het veld wordt het uiteraard een blij weerzien", vertelde Dejaeghere tegenover Het Nieuwsblad.

De middenvelder mocht vorige week nog eens op zijn favoriete positie spelen. "Er is misschien wel een extra reden om gemotiveerd te zijn, maar ik leef naar die match toe zoals elke andere. Er is dit seizoen net als in het verleden al veel met me geschoven, maar de tien blijft toch één van mijn favoriete posities. Ik wil dan ook graag bewijzen dat ik daar ook mijn plaats heb in het team. Al zal ik me telkens keihard inzetten, ongeacht welke positie de coach me plaatst", besloot Dejaeghere.