Ik heb bij Club Brugge met hem samengewerkt, hij is écht heel goed

"Ik heb bij Club Brugge met hem samengewerkt, hij is écht heel goed"

Gepubliceerd: vrijdag 9 november 2018 om 11:15vr 09-11-2018 om 11:15

Racing Genk gooide vorige week nog hoge ogen door Antwerp te verslaan met 2-4. Nochtans stond het bij de rust 2-0 achter. Lior Refaelov zag het gebeuren, maar benadrukt vooral de sterkte van de tegenstand.

In Het Laatste Nieuws komt hij nog eens terug op die partij. "Volgens mij konden we wel beter. En we hebben ook pech gehad, met die twee penalty's en die corner die er geen was. Dat Genk beter was, daar heb je helemaal gelijk in. Er zit zo veel kwaliteit in dat team! En Philippe (Clement, red.) doet een fantastische job."

De band tussen Refaelov en Clement is nog altijd sterk. "Ik heb bij Brugge jaren met hem samengewerkt en hij is echt heel goed. Bovendien is het een vriend. Deze zomer heeft hij me een paar keer gebeld, gewoon om te horen hoe het met me ging. Dat heb ik enorm geapprecieerd."

Plaats een reactie

Lodecol13 +3884
vrijdag 9 november 2018 om 11:57
Idd zoals ik hier al schreef heeft genk 2 geschenk penaltys gekregen NIET VAN REF maar gediend door het geluk konden zij relatief gemakkelijk terug in de match komen, tel daarbij de onterechte corner dan heeft genk toch ook een grote dosis hulp van de geluksfee gekregen om de match terug over te nemen dat ze uiteindelijk winnen was hun verdienste wegens goed gespeeld
Vind ik leuk
vrijdag 9 november 2018 om 12:04
Het geluk is als een sinus in de de hertz theorie. Het gaat omhoog en omlaag maar komt altijd op de nul lijn uit. Ik vond de match en lust voor het oog, als club supporter heb ik echt genoten. Van Antwerp en van Genk.
Vind ik leuk
vrijdag 9 november 2018 om 12:12
Twee toppers...zowel als mens en als voetballer..
Vind ik leuk
Hornie +57
vrijdag 9 november 2018 om 15:15
Clement is zeker een goeie gast en trainer dat zie je aan zijn instelling van zijn team aanvallend en mooi voetbal.
Vind ik leuk
vrijdag 9 november 2018 om 16:28
Voila Rafa, in Brugge worden vrienden gesmeed. No Sweat, No Glory, No Team.
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws