Vier zomertransfers afgeschreven bij Anderlecht: Speler voor Oostende

Vier zomertransfers afgeschreven bij Anderlecht: "Speler voor Oostende"

09-11-2018 11:00
17

Anderlecht moet zich dringend gaan herbronnen na een nieuwe nederlaag. Tegen Fenerbahçe werd het Europees uitgeschakeld. Eddy Demarez ziet dat er in de zomer heel slecht gewerkt is.

De transfers maken het absoluut niet waar. "Zoals Coucke na de zomermercato zei dat hij tevreden was, dat kun je nu niet meer zeggen. Ze hebben te veel spelers van het niveau van Oostende gehaald en te weinig van het niveau van Anderlecht", vertelt hij bij Sporza.

"Musona is een goeie speler voor Oostende, maar niet goed genoeg voor Anderlecht. En iemand als Morioka is ook al door de mand gevallen. Verdedigers als Milic en Vranjes kun je ook bezwaarlijk versterkingen noemen. Die jonge gasten zoals Lokonga zijn wel een lichtpunt, hen kun je misschien nu meer kansen geven. Ik zou bijvoorbeeld Trebel laten opereren",

De transfer van Sanneh is al helemaal een drama. "Het beste voorbeeld is Sanneh, die niet in staat is om uit te voetballen. Van iemand van acht miljoen euro mag je toch meer verwachten dan af en toe in de weg lopen?"