Onthuld: Belgische clubleiders ergeren zich blauw aan Coucke

Onthuld: "Belgische clubleiders ergeren zich blauw aan Coucke"

Gepubliceerd: vrijdag 9 november 2018 om 10:00vr 09-11-2018 om 10:00

Marc Coucke heeft een duidelijk doel voor ogen: de wanpraktijken in het Belgische voetbal aanpakken. Of dat veel effect zal hebben is maar de vraag...

Peter Vandenbempt schrijft in Het Nieuwsblad dat Coucke zich niet bepaald populair maakt met zijn voorstellen. "Clubleiders ergeren zich ondertussen blauw aan wat ze de 'cavalier seul' van Marc Coucke in dit dossier noemen. In het milieu spotten ze nu al over hoe ze al die maatregelen zullen omzeilen. Het is echt putje winter in ons voetbal", klinkt het bij hem.

Ook Vandenbempt zelf gelooft niet echt in maatregelen op Belgisch niveau. "Beter dan nog snel voor de wintermercato bier een paar nutteloze maatregelen in te voe-ren. moet de oplossing gezocht worden bij UEFA en hij de Europese Unie. Beperkingen van het aantal spelers per makelaar bij een club of het verbod op dezelfde makelaar voor trainers en spelers slaan nergens op. Clubleiders die hun club goed besturen, hebben dat zelf onder controle." 

Plaats een reactie

Toca +52206
vrijdag 9 november 2018 om 10:12
Oplossingen zoeken met de UEFA, die staan samen met de FIFA synoniem voor corruptie.
Er bestaan geen oplossingen voor dit probleem.
Voetbal draait enkel en alleen om geld, en waar geld is zijn praktijken die het daglicht nooit mogen zien.
Niemand wordt rijk door eerlijk te werken, ook Coucke niet, en geen enkele zakenman.
Vind ik leuk
vrijdag 9 november 2018 om 23:22
Beter de zaak in handen nemen denkt hij, voorstellen indienen waarop hij al de achterpoortjes bedacht heeft, geeft een voorsprong op de rest. Marckske is nen lepen deugniet...😜 in de grijze zone is zijn habitat!
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws