Refaelov laat zich uit over toekomst bij Antwerp, D'Onofrio is duidelijk

Refaelov laat zich uit over toekomst bij Antwerp, D'Onofrio is duidelijk

09-11-2018 07:32
2

Lior Refaelov is weer helemaal herboren. De Israëliër herleeft bij Antwerp FC, waar hij één van de sterkhouders is geworden. Langer dan één seizoen.

De ervaren man heeft een aflopend contract en kan aan het eind van het seizoen dus gratis vertrekken. Toch wil Antwerp hem graag langer houden. Is een contractverlenging in de maak? "Ik hoop het", zegt Luciano D'Onofrio in Het Laatste Nieuws. "Maar daar hebben we het nog niet over gehad. Alles op zijn tijd. Niks forceren. Eerst zien of hij zich hier gelukkig voelt."

Refaelov sluit alvast niets uit. "Ik weet het nog niet. Het zou wel mooi zijn, ja. En als je de ploeg blijft uitbouwen en steeds de juiste spelers haalt, kan het. Kijk maar naar Gent een paar seizoenen geleden. Maar ik ben er nog niet uit."

Er is namelijk nog meer interesse. "Elk jaar krijg ik op het einde van het seizoen telefoons uit Israël. Ze willen me daar graag terug. Tot nog toe heb ik altijd neen gezegd. En ik weet ook dat ze in Israël niet echt meer geloven in spelers boven de dertig. Terwijl hier zie je dat in haast elke club de sterkhouders boven de dertig zijn", aldus Rafa.