UPDATE: Messi keert terug in wedstrijdselectie, 'zieke' Dembélé blijft thuis

UPDATE: Messi keert terug in wedstrijdselectie, 'zieke' Dembélé blijft thuis

Gepubliceerd: zaterdag 10 november 2018 om 16:37za 10-11-2018 om 16:37

Lionel Messi gaat zondagmiddag tegen Real Betis mogelijk zijn rentree voor FC Barcelona maken. De vijfvoudig Ballon d'Or-winnaar brak op 20 oktober zijn arm in de wedstrijd tegen Sevilla en moest sindsdien vijf wedstrijden missen.

Messi was dinsdag met de rest van de selectie afgereisd naar Milaan, maar bleek uiteindelijk toch niet in staat om te spelen tegen Internazionale. De 31-jarige Argentijn is echter al volop in training, meldt Diario Sport. De selectie van FC Barcelona had woensdag een vrije dag, maar Messi besloot om een individuele training af te werken.

Of hij zondagmiddag weer op het veld van Camp Nou zal staan, is echter nog niet zeker. Trainer Ernesto Valverde maakt zaterdag zijn wedstrijdselectie voor het thuisduel met Real Betis bekend: of Messi daarbij zal zitten, hangt ervan af of de superster zich tegen die tijd honderd procent fit voelt. Diario Sport sluit echter niet uit dat Messi de wedstrijd laat schieten om vervolgens tijdens de interlandbreak aan zijn herstel te werken.

Update 10/11 16.18: Het heeft er alle schijn van dat Messi zondag tegen Real Betis inderdaad zijn rentree gaat maken. De Argentijnse superster is opgenomen in de wedstrijdselectie, zo heeft de Primera Division-koploper via de officiële kanalen bekendgemaakt. Ook Samuel Umtiti, die eind september zijn laatste minuten maakte, is terug van een blessure.

Ousmane Dembélé behoort niet tot de negentienkoppige selectie. De Fransman werd donderdag maar verluidt geveld door buikgriep en sloeg de training van vrijdag over, zonder iets van zich te laten horen. Of de afwezigheid van de Fransman daar iets mee te maken heeft, is nog onduidelijk.

Plaats een reactie

Messifanboy +1229
vrijdag 9 november 2018 om 10:35
Lijkt me idd een beter idee om je tijdens de interlandbreak je rustig voor te bereiden om nadien terug vollenbak te knallen.
Vind ik leuk
dethklok28 +5707
zaterdag 10 november 2018 om 17:21
Zal wel minuten krijgen. Terugkomen in een thuiswedstrijd net voor de break zal de club een boost geven. Weet wel niet of hij gaat starten. Wanneer hij invalt zal waarschijnlijk te maken hebben met het spelverloop. Maar zelfs met een voorsprong zie ik hem wel invallen.
Mss zou het leuk zijn om Malcom te laten starten en hem na een uur of zo te wisselen met Messi.
[Reactie gewijzigd op zaterdag 10 november 2018 om 17:21]
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws