Dimata kan tij niet keren voor Anderlecht: Tja, wat moeten wij zeggen?

Dimata kan tij niet keren voor Anderlecht: "Tja, wat moeten wij zeggen?"

08-11-2018 21:07
7

Anderlecht is Europees uitgeschakeld. De 2-0 tegen Fenerbahçe was de doodsteek. De laatste twee matchen hebben geen belang meer, maar Landry Dimata wil ze in ieder geval spelen.

Dimata zag goed voetbal, maar zonder efficiëntie. "Eigenlijk spelen we nog goed tot de zeventigste minuut, daarna komt die goal en krijgen we het moeilijk. Het is jammer. We creëerden ook te weinig kansen om echt iets neer te zetten. Zonder kansen kun je niet scoren. Jammer", vertelt hij aan Sporza.

Met amper één puntje gaat Anderlecht flink af in Europa. "Of dit nu hard aan komt? Tja, wat kunnen we er nog over zeggen? Europees is het voor ons voorbij, dus moeten we naar de competitie kijken en daarin doorgaan. Veel tijd om te rusten en te recupereren is er niet. Er volgen nog flink wat wedstrijden tot de winterstop. We hebben dus geen andere keuze dan door te gaan en ons op de competitie te concentreren. Wat de Europa League betreft, wil ik de twee overige wedstrijden zeker nog spelen. We moeten ons elke wedstrijd voor de honderd procent willen geven en plezier in ons spel hebben."