Opvallend: kan Club Brugge nog reekshoofd worden in Europa League?

Opvallend: kan Club Brugge nog reekshoofd worden in Europa League?

Gepubliceerd: donderdag 8 november 2018 om 20:15do 08-11-2018 om 20:15

Club Brugge lijkt op de derde plaats af te stevenen in de Champions League. Het heeft nu vier punten en concurrent AS Monaco lijkt helemaal het noorden kwijt. Ook het aantal punten is evenwel belangrijk.

Het kan namelijk een groot verschil maken of Club bij de beste derdes hoort. Nu is dat het geval. Met vier punten moet het voorlopig enkel PSG en Valencia voorlaten, die allebei vijf punten hebben als derde. Galatasaray zou voorlopig het vierde reekshoofd zijn. Tottenham, Benfica, CSKA Moskou en Hoffenheim zouden dan als niet-reekshoofd worden opgevist.

De vraag is wel of Club Brugge nog punten kan smokkelen in de komende wedstrijden. Met een verplaatsing naar Dortmund en een thuismatch tegen Atletico Madrid is punten winnen niet evident. Vorig seizoen waren er nog zes punten nodig om bij de beste derdes te geraken, het is dus bijna onmogelijk dat vier punten genoeg zullen zijn. Wie reekshoofd wordt, kan de groepswinnaars uit de Europa vermijden.

Plaats een reactie

Lodecol13 +3859
donderdag 8 november 2018 om 21:23
Geef ons dan maar hoffenheim vol stadion en extra tv inkomsten en een haalbare kaart
Vind ik leuk
wesleyvb +1373
donderdag 8 november 2018 om 21:26
Haalbare kaart?? het is niet dat je nu tegen een Monaco uitkomt dat in de problemen zit en daar tegen wint dat Hoffenheim een haalbare kaart is he! Een 1ste provincialer won zelfs in Monaco opt moment ! Deinze was ook een haalbare kaart, remember!
Vind ik leuk
Lodecol13 +3859
vrijdag 9 november 2018 om 09:15
Zonder hoop geen leven ik ben een positivo vooral omdat we ook thuis tegen dortmund een kans op winnen hadden
[Reactie gewijzigd op vrijdag 9 november 2018 om 09:17]
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws