Ballack komt met plan voor Hazard: “Dat moet je hem aanbieden”

Ballack komt met plan voor Hazard: “Dat moet je hem aanbieden”

Gepubliceerd: donderdag 8 november 2018 om 19:32do 08-11-2018 om 19:32

Eden Hazard speelt dit seizoen de pannen van het dak. Na een sterk WK zet de Rode Duivel de lijn verder bij Chelsea. Afgelopen transferperiode werd Real Madrid nadrukkelijk genoemd voor een transfer.

Ex-speler Michael Ballack laat tegenover Goal weten hoe Chelsea zijn sterspeler kan behouden. "Je moet hem een veel geld betalen. Maar belangrijker: je moet hem een visie aanbieden. Je moet hem vragen wat hij van de club verlangt, vragen wat hij wil en hem meer verantwoordelijkheid geven.”

“Iedereen bij Chelsea hoopt dat hij blijft. Je moet nu uitzoeken wat hij wil en wat hem gelukkig maakt. Als speler zijnde wil je zoveel mogelijk winnen en succes boeken. Het is normaal dat een speler zich af en toe afvraagt waar hij dit het best kan bereiken”, aldus de Duitser.

Plaats een reactie

Vlad +4851
donderdag 8 november 2018 om 19:41
Denk dat Eden vooral op het punt in zijn carriere is gekomen dat hij een grote prijs wil pakken. Nu hij het WK met de RD niet gewonnen resten er nog het EK en de CL, denk dat die tweede het meest haalbare is, maar hij weet ook wel dat met Chelsea deze kans niet zo groot is, dus ik denk dat hij hoedanook riebedebie zal zijn als hij de kans krijgt...tijd voor een stapje hoger.
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws