RSCA en Standard krijgen er met Clement een opvallende supporter bij

RSCA en Standard krijgen er met Clement een opvallende supporter bij

Gepubliceerd: donderdag 8 november 2018 om 14:32do 08-11-2018 om 14:32

Het Belgisch voetbal kan een goede week beleven. Niet alleen was er de winst van Club Brugge, ook KRC Genk, Standard en Anderlecht komen in actie. Philippe Clement hoopt op heel wat mooie resultaten.

De trainer zag dinsdag zijn ex-club Club Brugge ook winnen van AS Monaco. "Wij zijn zeker met het totaalplaatje van de Belgische clubs bezig. Het is schitterend wat Club Brugge in Monaco voor mekaar heeft gekregen. Het geeft nog meer cachet aan ons gelijkspel van afgelopen zaterdag", zegt hij aan Het Laatste Nieuws.

Clement hoopt dan ook dat hij samen met Anderlecht en Standard op donderdag een goed resultaat neerzetten. "Ik kijk ook naar Anderlecht en Standard. Hoe hoger onze coëfficiënt, hoe makkelijker het voor de Belgische ploegen wordt om ook de komende jaren een mooi Europees parcours te rijden", klinkt het.

Plaats een reactie

Dan4red +1246
donderdag 8 november 2018 om 15:30
Clement is het nieuwe type van trainer dat we meer nodig hebben in onze competitie !!! Clement is altijd correct, zowel op als naast het veld, heeft heel wat voetbalkennis en belangrijk kan coachen en een team motiveren. Zal nog ver geraken. Veel respect van een RSCL Fan.
Vind ik leuk
donderdag 8 november 2018 om 16:06
Clement heeft gelijk !
Wij moeten allemaal supporteren voor elke Belgische ploeg die Europees speelt ! Het is in het belang van de Europese coëfficiënt van België om rechtstreeks naar de Champions League te gaan en er minstens nog één of twee ploegen bij te krijgen ! RSCA BRUGGE GENK STANDARD hebben het al bewezen in Europa en Antwerp staat te trappelen voor de deelname aan Europa League samen met Gent, dat nog kan terugkomen !
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws