Co-topschutter in de JPL, maar: Naar RSCA gekomen om kampioen te worden

  Co-topschutter in de JPL, maar: "Naar RSCA gekomen om kampioen te worden"

  donderdag 8 november 2018 om 13:02

  Landry Dimata kent een wisselvallig seizoen bij RSC Anderlecht. Hij begon geweldig om daarna even stil te vallen. De spits lijkt nu wat uit zijn dipje te raken. Hij heeft dan ook een groot doel.

  De spits zit inmiddels op tien doelpunten voor Anderlecht in de competitie. Daarmee is hij co-topschutter in de JPL, samen met Mbwana Samatta van KRC Genk. Toch wil hij blijven scoren. "Mijn statistieken zijn op dit moment wel goed, maar ik ga nu niet op mijn lauweren rusten", vertelt hij aan Het Nieuwsblad.

  Topschutter zijn is een doel, maar niet het hoofddoel van de spits. "Elke wedstrijd begint opnieuw vanaf nul. In mijn hoofd heb ik wel een cijfer als streefdoel, maar dat ga ik niet verklappen. Ik ben vooral naar Anderlecht gekomen om kampioen te worden", aldus Dimata.

  Plaats een reactie

  freeman +11548
  donderdag 8 november 2018 om 13:11
  Dat zeggen er zo velen !
  Vind ik leuk
  AzEz86 +6314
  donderdag 8 november 2018 om 13:15
  En het lukt hen ook zo goed als allemaal, alleen zal het ni voor dit jaar zijn...
  Vind ik leuk
  camargue +2496
  donderdag 8 november 2018 om 15:48
  zoals elk jaar stelt het gedeelte voor de play-offs weinig voor. We zullen moeten zien wat er bijkomt na nieuwjaar en hoever ze staan wanneer de Play-offs starten, wanneer de puntjes gedeeld worden. Dus de titel is nog zeker niet gaan vliegen!
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws