Bölöni zet bekende namen op de tribune: Het is hier geen ijshockey

Bölöni zet bekende namen op de tribune: "Het is hier geen ijshockey"

08-11-2018 10:45

Laszlo Bölöni is een succesverhaal aan het schrijven bij Antwerp. Met een voorlopige derde plaats legt het zelfs Club Brugge en KRC Genk het vuur aan de schenen. Ook de sterke bank werkt daaraan mee.

Bölöni toonde ook op Standard aan dat hij sterke wisselspelers heeft. "Ik zet alle spelers op gelijke voet", vertelt hij in Het Laatste Nieuws. "Nazaryna toont op training hele leuke dingen, maar weet ze nog niet helemaal over te brengen in de wedstrijden. Daar proberen we nog aan te werken. Baby hebben we niet voor niets gehaald. Lamkel Zé kan een soort van Yaya Touré worden, maar hij moet nog beter omschakelen tussen balbezit en balverlies. Hij moet onze filosofie nog oppikken. Daar ga ik een strenge discussie met hem over voeren."

Andere spelers met naam en faam zijn ondertussen nergens te bekennen. "Ook Govea zit in dat schuitje. Hij is een hele goede voetballer die graag aanvalt, maar hij geeft ons nog te veel het gevoel dat hij alleen aanvalt. Met Borges hebben we ook nog een hele interessante speler achter de hand die jammer genoeg soms op de tribune moet plaatsnemen, maar het is voetbal en geen ijshockey. Ik kan geen vijf spelers tegelijkertijd wisselen."