Provocerende Mourinho neemt wraak op Juventus-fans: Mijn familie beledigd

Provocerende Mourinho neemt wraak op Juventus-fans: "Mijn familie beledigd"

08-11-2018 09:50
11

Na afloop van Juventus - Manchester United (1-2) op woensdagavond draaide álles weer om José Mourinho. De Portugese manager van de Engelsen provoceerde de Juve-fans en kreeg het daarna aan de stok met spelers van de thuisclub. Mourinho nam naar eigen zeggen wraak voor beledigingen aan zijn adres. 

"Ik heb een klein gebaar gemaakt. Ik heb veel respect voor Juventus en de manager, maar een deel van de Juventus-fans heeft mij en mijn familie negentig minuten lang beledigd", verklaarde Mourinho zijn gedrag, tijdens de persconferentie na afloop.

"Ik kwam hier gewoon om mijn werk te doen. Ik wilde niemand beledigen, ik maakte alleen een gebaar omdat ik hen nog wat harder wilde horen schelden."

De voormalig trainer van Real Madrid, Chelsea en Internazionale zag in dat het geen bijster slimme actie was. "Ik had het wellicht beter niet kunnen doen. Als ik rustig was gebleven, had ik het waarschijnlijk ook niet gedaan. Maar ik reageerde op deze manier omdat mijn familie, en ik bedoel ook mijn Inter-familie, beledigd werd."