'Vanhaezebrouck kiest voor de volgende elf spelers tegen Fenerbahce'

'Vanhaezebrouck kiest voor de volgende elf spelers tegen Fenerbahce'

08-11-2018 08:45
14

RSC Anderlecht moet donderdagavond zijn kansen op Europese overwintering zien gaaf te houden in en tegen Fenerbahce. In de hel van Istanboel wordt er maar beter gewonnen. Hein Vanhaezebrouck heeft al een plannetje klaar.

Volgens Het Nieuwsblad zal de coach van paars-wit tegen Fenerbahce opnieuw een beroep doen op dezelfde jongens die het voorbije weekend Waasland-Beveren over de knie legden. Opvallend: Vanhaezebrouck kiest dus opnieuw voor vier verdedigers, in de plaats van zijn gewoonlijke drie.

Op het middenveld zit Anderlecht, naast Yevheni Makarenko,  met nog heel wat vraagtekens. Sven Kums (staartbeen) en Adrien Trebel (buikspieren)  zijn allebei twijfelachtig.

Pieter Gerkens, vorig weekend nog de gebeten hond volgens heel wat supporters, zal opnieuw op de rechterflank postvatten. Voor de nodige creativiteit moet Zakaria Bakkali zorgen ,terwijl er voor doelpunten op aanvaller Landry Dimata gerekend wordt.

De vermoedelijke opstelling: Didillon; Saelemaekers, Vranjes, Bornauw, Milic; Makarenko, Kums, Trebel; Gerkens, Bakkali en Dimata