Genk-speler zeer gegeerd, maar: Er moet al een uitzonderlijke aanbieding komen

Genk-speler zeer gegeerd, maar: "Er moet al een uitzonderlijke aanbieding komen"

Gepubliceerd: donderdag 8 november 2018 om 08:15do 08-11-2018 om 08:15

KRC Genk maakt indruk, zowel in de Jupiler Pro League als in Europa. De interesse in heel wat spelers is dan ook groot. Technisch directeur Dimitri de Condé laat zich in Het Belang Van Limburg uit over de aankomende transferperiode(s).

De sterke prestaties van Genk blijven ook in het buitenland niet ongezien, toch verwacht de Condé komende winter geen grote verschuivingen. "Naar de volgende mercato in januari toe, vrees ik geen problemen. Er zijn duidelijke afspraken gemaakt met alle spelers. Zij hebben zich minimaal voor het volledige seizoen geëngageerd."

Enkel rond Alejandro Pozuelo zijn er twijfels. De Spanjaard kan de Luminus Arena aan een vastgelegd bedrag verlaten. "Zeg nooit nooit. Maar er moet al een heel uitzonderlijke aanbieding komen, vooraleer hij hier in het midden van een seizoen vertrekt. Daarvoor voelt Pozuelo zich te goed in dit verhaal", heeft de sportieve baas van Genk er goede hoop op.

Lees ook'Henry wil smaakmaker uit Jupiler Pro League naar AS Monaco halen voor 18 miljoen'

Poll

Kan Genk Pozuelo houden deze winter?

(279 stemmen)

Plaats een reactie

donderdag 8 november 2018 om 09:02
Er moet al een ploeg uit Spaanse top 5 komen om hem nu uit Genk weg te halen. Hij weet dat hij met enkele prijzen dit seizoen afscheid kan nemen en dat zal hij niet willen weggooien.
Vind ik leuk
donderdag 8 november 2018 om 10:25
Die gaan dat niet betalen voor hem, kennen hem van vroeger en was dat niet waard toen. Puur cijfermatig ook geen prijs gewonnen ivm assist of zo of een titel. Goede speler maar ik vrees dat degene die hem willen in Spanje die 8 miljoen niet kunnen/willen betalen.
Vind ik leuk
donderdag 8 november 2018 om 10:33
Niet erg, dan blijft hij gewoon bij ons
Vind ik leuk
donderdag 8 november 2018 om 16:29
Ik zou in hun plaats deze winter niet vertrekken daar ze nu een grote kans hebben om kampioen te worden en ook nog eens ver te geraken in de EL
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws