Trebel onthult: Ik had eigenlijk een persoonlijk akkoord met hen

Trebel onthult: "Ik had eigenlijk een persoonlijk akkoord met hen"

Gepubliceerd: donderdag 8 november 2018 om 07:00do 08-11-2018 om 07:00

RSC Anderlecht wist dankzij een serieuze inspanning van Marc Coucke sterkhouder Adrien Trebel aan boord te houden. Paars-wit bezorgde de Fransman een nieuw contract, al speelde hij bijna voor FC Porto. Dat schrijft Het Nieuwsblad.

Trebel gaf al aan dat er tal van buitenlandse clubs interesse toonden in hem, waaronder Hertha Berlijn en Celtic Glasgow. Het was echter Porto dat het meest concreet was voor de linkspoot. Ei zo na tekende de Fransman bij de Portugese topclub.

"Met Porto had ik zelfs een persoonlijk akkoord", geeft Trebel toe. "Ook met de andere door jou genoemde ploegen was ik vergevorderd, maar niemand wilde de vraagprijs (ongeveer 10 miljoen euro, red.) betalen. (haalt de schouders op) Ik had daar vrede mee."

Belofte van Coucke
Uiteindelijk tekende Trebel een verbeterd contract in het Astridpark. "De coach was duidelijk: van hem mocht ik niet weg. De voorzitter wilde me ook graag houden, maar hij zei me: 'Adrien, als je absoluut de stap wil zetten, dan zijn we bereid mee te werken aan de juiste voorwaarden, want er was je een transfer beloofd.' Ik vond die houding knap."

Plaats een reactie

Goegebuer +1498
donderdag 8 november 2018 om 07:29
Als hij zo voortdoet zal na dit seizoen weer niemand de vraagprijs van 10miljoen willen betalen hoor.
Vind ik leuk
Wankstar123 +2665
donderdag 8 november 2018 om 07:36
Hij speelt al heel het seizoen moet last aan de buikspieren. Dan is het redelijk normaal dat hij niet altijd a’n niveau haalt
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws