Normaal dat Hazard rondkijkt en denkt: Met welke club kan ik dat bereiken?

"Normaal dat Hazard rondkijkt en denkt: "Met welke club kan ik dat bereiken?""

Gepubliceerd: woensdag 7 november 2018 om 22:03wo 07-11-2018 om 22:03

Deze zomer was het al bijzonder heet rond Eden Hazard en mogelijk wordt dat komende zomer enkel maar erger. De dribbelkont van Chelsea FC heeft momenteel immers nog maar achttien maanden contract lopen. Real Madrid ligt al jarenlang op de loer.

Volgens heel wat volgers komt het er volgende zomer dan écht van. Michael Ballack hoopt, als ex-speler van Chelsea, echter dat de Rode Duivel in Londen blijft. Hij geeft de Engelse topclub dan ook wat tips. "Je moet hem veel geld geven!", grapt de Duitser in eerste instantie nog bij Goal, waarna hij serieus op de kwestie ingaat.

"Belangrijk is dat je hem een visie aanbiedt. Je moet hem vertellen hoe belangrijk hij is, vragen wat hij wil van de club en hem wat meer verantwoordelijkheid geven. Je moet even goed uitzoeken wat hij zelf wil. Is hij gelukkig? Natuurlijk wil je als voetballer iets winnen en invididueel zo succesvol mogelijk zijn. Dan is het ook normaal dat je eens rondkijkt en denkt: "Met welke club kan ik dat bereiken?"", begrijpt Ballack Hazard.

"Iedereen die van Chelsea houdt, wil dat Hazard blijft. Chelsea is een ambitieuze club en het zal altijd mogelijk zijn om met die coach en de spelers competitief te zijn op het hoogste niveau. Enkel hij kan antwoorden wat hij zelf het liefst wil, wat zijn ambities zijn met de club. Die tekens moet hij uitzenden", besluit de oud-middenvelder.

Poll

Speelt Hazard ook volgend seizoen bij Chelsea, denk je?

(108 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws