Gaat Clement opnieuw roteren tegen Besiktas? Ik moet nog knopen doorhakken

Gaat Clement opnieuw roteren tegen Besiktas? "Ik moet nog knopen doorhakken"

Gepubliceerd: woensdag 7 november 2018 om 21:05wo 07-11-2018 om 21:05

KRC Genk speelt donderdagavond op eigen veld tegen Besiktas in de Europa League. Coach Philippe Clement kan nog altijd geen beroep doen op Leandro Trossard.

Sander Berge, net als Trossard afwezig in Turkije, is wel opnieuw van de partij. "Leandro heeft twee dagen met de groep getraind maar is nog niet wedstrijdfit", aldus Clement tegenover Het Nieuwsblad. "Dat is normaal, omdat hij toch even out was. Sander is medisch gezien klaar om negentig minuten te spelen. Maar dat betekent niet dat hij automatisch start. Ik moet de knopen nog doorhakken."

Genk maakt indruk twee weken geleden in Turkije, maar Besiktas kan nu wel opnieuw rekenen op Pepe en Ryan Babel. "Ik verwacht daarom ook een sterker Besiktas. Ik weet niet of ze ons twee weken geleden wat onderschatte, maar dat zal nu zeker niet meer het geval zijn. Maar aan ons om de sterke punten van de tegenstander lam te leggen. En wij gaan zoals altijd van ons eigen spel uit", besloot Clement.

Lees ook: Hoopvol nieuws over Trossard, maar Besiktas komt te vroeg

Plaats een reactie

woensdag 7 november 2018 om 21:24
zal toch zijn sterkst mogelijk ploeg opstellen: Vucko - Uronen - Dewaest - Aidoo - Maehle - Berge - Malinovksy - Pozuelo - Paintsil - Ndongala - Samatta
Vind ik leuk
woensdag 7 november 2018 om 23:01
Als ze willen zeker zijn dat ze overwinteren kunnen ze beter met hun best mogelijke opstelling
Vind ik leuk
Chroom +473
woensdag 7 november 2018 om 21:53
Na deze pracht prestatie van Club Brugge winnen hopelijk ook Krc Genk, Standard Luik en Anderlecht hun Europese wedstrijd en dan doet België een goede zaak voor het punten coëfficiënt.
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws