Trebel bewierookt Coucke: Niet elke clubeigenaar zou hetzelfde hebben gedaan

Trebel bewierookt Coucke: "Niet elke clubeigenaar zou hetzelfde hebben gedaan"

07-11-2018 20:42
2

Adrien Trebel zette afgelopen zomer zijn handtekening onder een nieuw contract bij RSC Anderlecht. Er was nochtans veel buitenlandse interesse, maar de Franse middenvelder koos voor een verlengd verblijf in Brussel.

Trebel kreeg van het nieuwe bestuur de toestemming om te onderhandelen met andere ploegen. Toch koos hij voor een nieuw contract bij Anderlecht. "In een van mijn eerste gesprekken met Marc Coucke kreeg ik de garantie dat de directie mij niet zou tegenhouden", vertelde Trebel tijdens een gesprek met Sport/Voetbalmagazine.

"Zijn argumentatie was duidelijk: 'Wij willen dat je blijft, maar als jij je niet meer honderd procent voelt op Anderlecht, dan is het beter dat je vertrekt.' Met Herman Van Holsbeeck was er afgesproken dat ik mijn transfer zou krijgen en Coucke stond erop om de beloftes van het vorige bestuur te respecteren. Ik weet niet of elke nieuwe clubeigenaar hetzelfde gedaan zou hebben. Hij heeft mij niet aan het lijntje gehouden en dat heeft mij geraakt", besloot Trebel.

Lees ook: Trebel bevestigt: "Voorstellen vanuit Engeland, Frankrijk en Spanje"