Trebel is niet mals voor eigen ploegmaat: Hij moet zich aanpassen

Trebel is niet mals voor eigen ploegmaat: "Hij moet zich aanpassen"

07-11-2018 16:30
9

RSC Anderlecht haalde deze zomer een pak nieuwelingen in huis. Ognjen Vranjes was er daar één van. Helemaal overtuigen deed hij nog niet. Hij liet zich vooral opmerken met enkele (té?) stevige tackles.

Met zijn stevige tackles bracht Vranjes Anderlecht al enkele keren in de problemen. Onder andere ook tegen Dinamo Zagreb, toen hij een rode kaart pakte. "Wat moet je dan zeggen als kapitein? We wisten op voorhand dat Ognjen een opgewonden baasje is en dat hij zijn onstuimigheid nauwelijks kan bedwingen. Over zijn rode kaarten valt er niet te discussiëren", is Adrien Trebel niet mals voor zijn ploegmaat in Sport/Voetbalmagazine.

De kapitein van paars-wit vindt dan ook dat Vranjes zich dringend moet aanpassen. "In Griekenland was hij misschien weggekomen met geel - de scheidsrechters laten daar blijkbaar doorspelen zoals in de Premier League - maar hij moet inzien dat Belgische arbiters minder toegeeflijk zijn. Hij moet zich aanpassen aan de competitie en niet andersom. Doet hij dat niet, dan zal hij zichzelf buitenspel zetten", klinkt het.