Anderlecht verwacht afwezigheid van Trebel, kapitein duidt eigen opvolgers aan

Anderlecht verwacht afwezigheid van Trebel, kapitein duidt eigen opvolgers aan

Gepubliceerd: woensdag 7 november 2018 om 15:32wo 07-11-2018 om 15:32

Bij RSC Anderlecht heerst er nog heel wat onzekerheid over Adrien Trebel. De middenvelder blijft een belangrijke speler, maar sukkelt al een lange tijd met een blessure aan de buikspieren. Een operatie is onvermijdelijk, dus moet er al nagedacht worden over een opvolger.

Voorlopig stelt Trebel een operatie nog uit, maar die zal er dit seizoen ongetwijfeld nog komen. Trebel heeft ook twee mogelijke vervangers in gedachten. "Ik besef dat ik mijn lichaam niet mag mishandelen, uiteindelijk is dat het enige werkinstrument dat je hebt als voetballer. Ik weet ook dat Edo Kayembe en Sambi Lokonga klaar staan om mij te vervangen", zegt hij aan Sport/Voetbalmagazine.

Twee jonkies moeten hem dus opvolgen. Trebel is ook altijd bereid om ze raad te geven. "Neen, van mij moeten de jonkies niet bang zijn. Ik klaag wel constant en dat dateert niet van gisteren. Maar ik ben niet iemand die schreeuwt of bevelen uitdeelt. Van mij mogen - of moeten - jonge spelers evengoed hun verantwoordelijkheden opnemen. Als Amuzu iets te zeggen heeft, dan moet hij dat zeker doen."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws