Acheampong vergroot de pijn voor Carrasco, die nu al vier keer op rij verliest

07-11-2018 15:18
5

Yannick Carrasco heeft het bijzonder moeilijk in China. Samen met zijn ploeg Dalian Yifang werd er woensdag voor een vierde keer op rij verloren.

Op de 29ste speeldag van de Chinese Super League trok Carrasco met Dalian Yifang naar Tianjin Teda. Geen leuke wedstrijd, want er werd uiteindelijk met 3-1 verloren. Yannick Carrasco mocht de hele wedstrijd spelen, maar kon een nieuwe nederlaag niet verhinderen.

De bezoekers begonnen nochtans goed aan de partij. Vlak na de rust kon ex-Oostendenaar Mushekwi Dalian Yifang op een voorsprong brengen. Niet voor lang, want enkele minuten later werd het 1-1 via Xie. Die maakte er zelfs nog 2-1 van, vooraleer Frank Acheampong in de toegevoegde tijd de 3-1 op het scorebord zette.

Door het verlies komt Tiajin Teda nu op gelijke hoogte met Dalian Yifang in het klassement. Beide teams staan samen met Chongqing Lifan en Changchun Yatai op de voorlaatste plek en strijden voor het behoud.