Nog geen Preud'homme-effect bij Standard: Een groep heeft tijd nodig

Nog geen Preud'homme-effect bij Standard: "Een groep heeft tijd nodig"

Gepubliceerd: woensdag 7 november 2018 om 14:48wo 07-11-2018 om 14:48

Na een knappe tweede plek vorig seizoen werd Standard naar voren geschoven als één van dé titelkandidaten dit seizoen. Zo is het voorlopig nog niet gelopen voor de Rouches. Maar bij Standard panikeert men nog niet.

Net zoals vorig seizoen beleeft Standard geen al te best seizoensbegin. Volgens Het Nieuwsblad deels omdat de spelers van Standard onder Michel Preud'homme te veel tactische richtlijnen zouden krijgen. Exact het tegenovergestelde als wat met Ricardo Sa Pinto gebeurde. Bij Standard vreest men nog niet om een flopseizoen.

"Een groep heeft altijd tijd nodig om zich aan te passen aan een nieuwe coach. Dat was ook zo bij Sa Pinto", zegt voorzitter Bruno Venanzi. "Ondanks een stroeve start, sprak ik het vertrouwen in hem uit. Op lange termijn heeft dat geloond. Ik verwacht nu eenzelfde scenario", geeft hij aan.

Plaats een reactie

Rune1891 +7171
woensdag 7 november 2018 om 14:55
Preud'homme heeft zowat overal een jaar nodig om zijn systeem en werkwijze er volledig in te krijgen, en dan moet hij nog over "slimme" spelers beschikken, met alleen artiesten en snelheidstreinen gaat het ook niet lukken
Vind ik leuk
Geofpurple +7223
woensdag 7 november 2018 om 15:01
Heb ik ook al meermaals aangehaald. Als je MPH haalt als coach moet je weten dat je op termijn iets zeer degelijk zal krijgen. Maar dit is niet de coach die snel een systeem geïmplementeerd krijgt. Daarom ook ik ze nooit echt als titelkandidaat heb aanzien. Kampioenschap gaat tussen 2 ploegen dit jaar.
Vind ik leuk
Lord Wenger +18203
woensdag 7 november 2018 om 15:02
Als Carcela en Lestienne beginnen te renderen en ze halen nog een goede spits tijdens de wintermercato, dan zijn ze al een eind verder.
Vind ik leuk
freejazz +2632
woensdag 7 november 2018 om 19:13
Ik merk dat (te) veel ploegen (in nood) hun hoop stellen op de wintermercato. Ik vrees er dan ook voor dat ze van een kale reis zullen terugkomen, want het verleden bewees dat de meeste wintertransfers geen meevallers bleken te zijn.
Vind ik leuk
Lord Wenger +18203
woensdag 7 november 2018 om 20:03
Valt wel mee volgens mij. Bij ons zijn de beste transfers de laatste jaren toch steeds in januari gebeurd. Kubo, Kalinic, Kalu, Gigot, Verstraete, Rosted, Milicevic, Simon, Sels.
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws