UPDATE: Hoopvol nieuws over Trossard, maar Besiktas komt te vroeg

UPDATE: Hoopvol nieuws over Trossard, maar Besiktas komt te vroeg

07-11-2018 14:52
1

KRC Genk kan donderdag een goede zaak doen in de strijd om Europese overwintering. Dan moet het wel eerst nog voorbij Besikts geraken. Gebeurt dan met of zonder Leandro Trossard?

Achter de naam van de flankspeler staat nog steeds een vraagteken. Het hoopvolle nieuws is dat Trossard aan de beterhand is. Maar helemaal fit is hij nog niet. Hij heeft namelijk al enkele weken last van de hamstrings. Een basisplek zit er zo goed als zeker niet in, oordeelt Philippe Clement

"Hij is nog niet terug in zijn beste vorm", gaf Clement aan bij Het Journaal. "Dat is ook logisch want hij moet het ritme terug oppikken, die schrik een beetje overwinnen. Samen met de medische staff zal ik bespreken of we hem in de selectie voor donderdag opnemen. Maar starten is voor hem sowieso nog niet mogelijk", klonk het.

Een flinke aderlating dus voor Genk, dat de vorige wedstrijd tegen Besiktas met 2-4 won. Met onder andere Edon Zhegrova en Dieumerci Ndongala heeft Clement nog enkele andere pionnen achter de hand.

Update 14u52: Een Europese wedstrijd voor Trossard is dan toch niet in de maak. De flankaanvaller zit niet in de selectie voor de wedstrijd tegen Besiktas. Genk moet nog even wachten op zijn terugkeer.