Ex-speler van Gent in de problemen, OM wil vervolgen

  Ex-speler van Gent in de problemen, OM wil vervolgen

  woensdag 7 november 2018 om 13:22

  Voor Sergio Padt krijgt het treinincident van zeven weken geleden mogelijk een vervelend staartje. Het Openbaar Ministerie laat woensdag aan RTV Noord weten dat de doelman van FC Groningen wordt vervolgd. 

  Op 11 januari moet de voormalig doelman van KAA Gent zich melden bij de politierechter, meldt het OM. Op 23 september misdroeg de goalie zich in de trein na een wedstrijd van FC Groningen. Hij bleek geen kaartje op zak te hebben en kreeg het aan de stok met een beveiliger. Volgens een ooggetuige deelde Padt een klap uit. Ook zou er gespuugd zijn. 

  Diverse bronnen verklaarden later dat Padt 'zichtbaar onder invloed was'. Na het incident moest hij één nacht in de cel verblijven. Kort na de gebeurtenissen maakte Padt bekend zijn aanvoerdersband van FC Groningen per direct in te leveren. 

  Het OM laat weten dat Padt zich 'schuldig heeft gemaakt aan mishandeling én belediging'. Welke straf er dreigt voor hem, is nog niet bekend. 

  Plaats een reactie

  Lord Wenger +15179
  woensdag 7 november 2018 om 13:35
  Hij was van't Padtje af.
  Vind ik leuk
  woensdag 7 november 2018 om 13:37
  t'slechte padt opgegaan ;-)
  Vind ik leuk
  Lord Wenger +15179
  woensdag 7 november 2018 om 13:39
  Sergio 'Padtje' Crimineelson
  Vind ik leuk
  Rebel +1135
  woensdag 7 november 2018 om 14:38
  Gaan ze daar met de trein naar de wedstrijden ,de hele ploeg???Hier is het operatie propere handen,in Nederland alles voor propere lucht,dit is nog is een initiatief
  Vind ik leuk
  woensdag 7 november 2018 om 23:46
  "schuldig heeft gemaakt aan ... belediging"

  Wtf? Zijn ze daar in holland al " zo ver heen" ??
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws