Straks weer meer sfeer in de Ghelamco Arena? Bestuur geeft groen licht

Straks weer meer sfeer in de Ghelamco Arena? Bestuur geeft groen licht

07-11-2018 12:17
9

Toen de Ghelamco Arena de deuren openden, hing er in Gent een meer dan aangename sfeer. Nu zijn we een paar jaar later en is het niet meer zoals 'vroeger'. Mogelijk komt de goede sfeer op (korte) termijn terug.

De supporters van Gent waren al een tijdje vragende partij om rond te tafel te zitten met het bestuur. Dinsdag was het eindelijk van dat. Het was een vruchtbaar gesprek. 'Op voorstel van de voorzitter wordt er een werkgroep opgericht van de sfeergroepen, die onder coördinatie van Xavier Kirchhoff op zeer korte termijn een aantal voorstellen zal uitwerken', laat Gent weten via de officiële website.

Buffalomars
Bij Gent zetten het licht op groen om meer sfeer in het stadion te komen. Volgens Het Nieuwsblad komt alvast de Buffalomars terug. 'Het bestuur van KAA Gent engageert zich er toe om alle werkbare voorstellen te ondersteunen', stelt Gent zelf.

Pas volgende maand komt de verandering er. 'In december komt deze vergadering terug samen om de eerste voorstellen te bespreken en te kijken welke er snel uitgevoerd kunnen worden en wat we tegen volgend seizoen kunnen doen om structurele stappen te realiseren.'