Oude bekende ruikt onraad: Ik vrees het ergste voor Anderlecht

  Oude bekende ruikt onraad: "Ik vrees het ergste voor Anderlecht"

  woensdag 7 november 2018 om 11:39

  Anderlecht moet het donderdag gaan opnemen tegen Fenerbahçe. Na de teleurstellende 2-2 in de heenwedstrijd kan Anderlecht maar beter een goed resultaat neerzetten. Ex-speler Serhat Akin vreest er echter voor.

  De Turkse ex-aanvaller denkt dat Fenerbahçe zal winnen. "Ik vrees het ergste voor Anderlecht. Het stadion zal een hel zijn en nu Erwin Koeman als coach overnam van Phillip Cocu, is Fenerbahçe opnieuw gelanceerd. Cocu wisselde zo vaak van spelers, daar werd je gek van. Koeman kiest voor offensief spel en herstelde ook de Fransman Mathieu Valbuena in ere. Hij was dit weekend goed voor een goal en een ­assist tegen Galatasaray. ­Fenerbahçe is sterker dan twee weken geleden", waarschuwt hij in Het Nieuwsblad.

  Akin probeert Anderlecht nog zo goed als hij kan te volgen. "Het blijft een deeltje van mij, hè. Weet je met wie ik ook nog goed overeenkom? Christian Wilhelmsson. 'Chippen' heeft in Dubai een bedrijf dat zich specialiseert in games. Ik startte op Twitch dan weer met een online tv-kanaal, waarop fans kunnen volgen hoe ik games speel en waarbij ze commentaar kunnen leveren. Misschien kunnen Chippen en ik samenwerken en weer een ploeg vormen. Net zoals vroeger."

  Plaats een reactie

  Zetterberg +10044
  woensdag 7 november 2018 om 12:39
  Kom op Serhat, trek straks je oud truitje aan ‘et saute comme un bruxellois’
  Vind ik leuk
  Geertvdd +3131
  woensdag 7 november 2018 om 14:12
  Is te groot geworden, gezien hoe scherp die tegenwoordig staat?
  Vind ik leuk
  Rebel +1134
  woensdag 7 november 2018 om 14:25
  Is dat de eerste van links onder? 😂😂😂
  Graptje hè
  Vind ik leuk
  Zetterberg +10044
  woensdag 7 november 2018 om 15:01
  Die truitjes waren toen vaak ook een stuk te groot 😉
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws