UPDATE: Brugse ziekenboeg zal niet al te lang gevuld zijn, maar wel één blijver

  UPDATE: Brugse ziekenboeg zal niet al te lang gevuld zijn, maar wel één blijver

  woensdag 7 november 2018 om 16:50

  Club Brugge won dinsdag met 0-4 van AS Monaco, maar deed dat wel zonder Siebe Schrijvers. De man in vorm bleef geblesseerd langs de kant, maar echt ernstig is dat niet.

  Het Laatste Nieuws weet namelijk dat Schrijvers vooral uit voorzorg aan de kant bleef. In Genk moest hij namelijk al gewisseld worden met een spierblessure. Echt grote hinder heeft de Limburger daar niet van. Hij deed dinsdag zelfs nog mee aan de opwarming, om daarna toch nog op de tribune plaats te nemen.

  De kans is dus groot dat hij zaterdagavond de moeilijke verplaatsing naar Charleroi gewoon kan maken. Hetzelfde geldt overigens voor Thibault Vlietinck, die een pijnlijke val maakte in Monaco. Met Emmanuel Dennis, Krépin Diatta en Arnaut Danjuma heeft Club momenteel wel veel creatieve spelers in de ziekenboeg.

  Update 07/11, 16.50: Volgens Thomas Taecke van Het Laatste Nieuws kan Schrijvers zaterdag alweer gewoon spelen. Ook Vlietinck is aan de beterhand. Enkel voor Diatta zijn de voorspellingen minder. Hij zal enkele weken aan de kant staan. Een spierblessure speelt hem parten. 

  Plaats een reactie

  Lodecol13 +1954
  woensdag 7 november 2018 om 11:25
  Spijtig was in vorm goed verzorgen er zijn nog belangrijke matchen op komst ,hebben nu ook goede vervangers op elke positie ,nu op ons positief elan doorgaan
  Vind ik leuk
  woensdag 7 november 2018 om 14:10
  Liever een paar matchen aan de kant en goed genezen dan te rap weer mee doen aan 100% en hervallen. Zou voor dit Brugge geen probleem mogen zijn
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws