Groep B: Nainggolan dankt held Icardi voor punt tegen FC Barcelona

06-11-2018 23:00

Internazionale heeft FC Barcelona in Milaan knap op een gelijkspel te houden. In het Giuseppe Meazza stadion kwam de ploeg van Luciano Spalletti vlak voor tijd langszij: 1-1.

Barcelona beet zich in het Giuseppe Meazza stadion lang stuk op Inter, dat moest winnen om kansen op overwintering in leven te houden. De Spanjaarden waren via Luís Suarez twee keer gevaarlijk. Radja Nainggolan en co konden in de eerste helft weinig gevaar stichten. Ook Philippe Coutinho was dicht bij een Spaanse treffer.

In de tweede helft waren Inter en Barcelona gelijkwaardig aan elkaar. Ivan Rakitic zag een hard schot gekeerd worden door Samir Handanovic, waarna Matteo Politano namens Inter een grote kopkans miste.

De wedstrijd leek in 0-0 te eindigen, maar invaller Malcom schoot Barcelona zeven minuten voor tijd op voorsprong. De Braziliaan passeerde twee spelers en schoot in de verre hoek raak. Inter zou via topschutter Mauro Icardi in de 883e minuut alsnog langszij komen. De spits stond op het juiste moment op de juiste plek en verschalkte Marc-André Ter Stegen met een hard schot. Inter staat na vier duels op zeven punten. Barca leidt met tien punten.