Profiteer met een flinke bonus voor de komende Europese wedstrijden!

Profiteer met een flinke bonus voor de komende Europese wedstrijden!

Gepubliceerd: donderdag 8 november 2018 om 07:00do 08-11-2018 om 07:00

Er staat weer een periode met Europese wedstrijden op het programma. Het perfecte moment dus om een gokje te wagen! En dankzij bookmaker BetWay kan je ook genieten van een mooie welkomstbonus!

BOOKIE PAKT UIT! Een bonus tot wel €150,- op je eerste storting? Je vindt hem bij BetWay! KLIK HIER!

Registreer je vandaag nog en pak een bonus op je eerste storting tot wel €150,-! Nog niet overtuigd? We geven je een aantal redenen...

Markt en wedmogelijkheden
Betway heeft met de meer dan 25.000 aangeboden markten voor ieder wat wils en de betslip kan tot wel 15 gecombineerde weddenschappen bedragen. Ook het livecentrum biedt meer dan 12.000 markten aan; genoeg te kiezen dus!

Wat denk je dus van de Europese wedstrijden? Kan Club Brugge de drie punten pakken tegen AS Monaco? En doen KRC Genk en Standard een goede zaak in de strijd om overwintering in Europa? Ook de andere Europese confrontaties beloven bijzonder spannend te worden. BetWay biedt al die wedstrijden uiteraard aan! En vooral, voor nieuwe registraties is er een flinke bonus.

Bonus
De bonus is een stortersvoordeel van 100% tot €150. In totaal valt er dus €100 gratis te cashen! Enige nadeel is dat het wel lang duurt om de bonus rond te spelen: zes keer tegen een odd van 1.75 of hoger of 48 keer tegen een odd tussen 1.34 en 1.75. Flexi Bonus is hun nieuwe bonussysteem en bied je de mogelijkheid om je cash saldo te allen tijde op te nemen.

Nu wel overtuigd? Twijfel dan niet langer en registreer je bij Betway!

BOOKIE PAKT UIT! Een bonus tot wel €150,- op je eerste storting? Je vindt hem bij Betway! KLIK HIER!

Bekijk het laatste nieuws