Henry ziet Tielemans niet zijn niveau halen: ''Net zo'n verschil als Messi''

Henry ziet Tielemans niet zijn niveau halen: ''Net zo'n verschil als Messi''

Gepubliceerd: dinsdag 6 november 2018 om 15:15di 06-11-2018 om 15:15

Youri Tielemans komt steeds meer onder vuur te liggen bij AS Monaco. Coach Thierry Henry, die Tielemans uiteraard nog kent van bij de Rode Duivels, hoopt Tielemans weer op zijn oude niveau te brengen.

Volgens Henry is de Tielemans van Monaco dezelfde als die van België, maar moet zijn pupil een omschakeling maken. ''Dezelfde benen, hetzelfde lichaam, hetzelfde hoofd. Youri is iemand die zelfverzekerd is en altijd naar voren voetbalt. Alleen zijn de omstandigheden hier anders. Hij moet beseffen dat hij in een ploeg zit die minder goed draait'', tekende Het Nieuwsblad op.

Henry is wel verrast door het verschil tussen de optredens voor land en club. ''Ik weet wat hij kan, want ik ken hem van bij de Rode Duivels. Het verschil tussen de Tielemans van België en Monaco is zoals het verschil tussen de Messi van Barcelona en de Messi van Argentinië'', vergelijkt Henry.

Lees ook: Henry slaat en zalft richting Tielemans: 'Hij moet werken, we gaan hem helpen'

Plaats een reactie

dinsdag 6 november 2018 om 17:53
Monaco , vorig jaar leegeroofd en nu moet Joeri de kop van jut zijn pfff bol het daar af man .De 2000 supporters gaan u ni missen hoor.
Vind ik leuk
camargue +6555
dinsdag 6 november 2018 om 17:56
Hij heeft wel gelijk hoor, Tielemans kan een ploeg niet op sleeptouw nemen, kon hij bij Anderlecht ook niet. Hij verzuipt mee met de ploeg ...
Vind ik leuk
dinsdag 6 november 2018 om 18:04
Daar heb je gelijk mee .Maar op deze leeftijd heb je nog veel te leren natuurlijk .Dat komt wel !!! Maar kvind erg dat ze in ons buurland hem veel breken .Monaco is nu eenmaal een pruts ploeg dees jaar .
Vind ik leuk
camargue +6555
dinsdag 6 november 2018 om 19:28
Klopt, maar als hij nu bij RSCA had gespeeld dan had hij ook zijn deel van de miserie gehad hoor.
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws