Anderlecht reageert bizar op viering van Trebel: Dat is voor zijn rekening

Anderlecht reageert bizar op viering van Trebel: "Dat is voor zijn rekening"

06-11-2018 11:00
11

Mogi Bayat zit al enkele weken in de cel, toch blijven heel wat spelers uit zijn portefeuille de spelersmakelaars steunen. Zo maakten verschillende voetballers een kruisgebaar, verwijzend naar hun geboeide vertegenwoordiger.

Zij wilden met het gebaar aantonen dat zij nog steeds achter Bayat staan. Onder meer Adrien Trebel en Dylan De Belder vierden op dezelfde wijze na hun doelpunt. De Pro League riep al op om hier sereen mee om te gaan.

"Begrijpelijk"
De spelers van Bayat zouden via WhatsApp besproken hebben om allemaal hetzelfde gebaar te doen. De clubs hielden zich vooralsnog afzijdig, maar ook zij reageerden bij Gazet Van Antwerpen op de steun voor de spelersmakelaar. "Hoe Adrien Trebel zijn goals viert, is voor zijn rekening", klinkt het bij Anderlecht.

Ook Cercle Brugge-voorzitter Frans Schotte reageert. "Ik zeg niet dat het goed is, maar we nemen er geen aanstoot aan omdat Dylan Cercle niet schaadt. Ergens begrijpen we dat hij medelijden toont met iemand met wie hij een goeie vriendschappelijke band heeft", klinkt het.