Engels geeft Club Brugge raad voor Monaco: “Daar moeten ze van profiteren”

Engels geeft Club Brugge raad voor Monaco: “Daar moeten ze van profiteren”

06-11-2018 08:31
2

Bjorn Engels speelt momenteel in de Ligue 1 bij Stade Reims. De verdediger klopte afgelopen zaterdag AS Monaco met 1-0. Club Brugge neemt het in de Champions League op tegen de Monegasken.

Engels volgt zijn ex-club nog op de voet en de verdediger heeft raad voor Blauw-Zwart. “Monaco creëerde nauwelijks kansen tegen ons. Ze zijn nog altijd op zoek naar een vast systeem en Club kan daarvan profiteren”, vertelt Engels tegenover Het Nieuwsblad.

Ze hebben één echte doelkans afgedwongen”, vervolgt Engels. “Ik denk niet dat ze aanvallend spectaculair sterker voor de dag zullen komen, al verwacht ik wel dat Falcao zal starten. Die was tegen ons maar invaller. Vermoedelijk werd hij gespaard met oog op Club.”

“Als je naar de vorige wedstrijden van Club kijkt, was het toch meestal Hans die de beslissende pass gaf. Met een beer als Wesley in de spits zijn er dan mogelijkheden, zeker tegen dit Monaco. De verdedigers gaven een twijfelende indruk. Er zal zeker ruimte komen in hun rug en daar moet Club van profiteren.”