Engels geeft Club Brugge raad voor Monaco: “Daar moeten ze van profiteren”

Engels geeft Club Brugge raad voor Monaco: “Daar moeten ze van profiteren”

Gepubliceerd: dinsdag 6 november 2018 om 08:31di 06-11-2018 om 08:31

Bjorn Engels speelt momenteel in de Ligue 1 bij Stade Reims. De verdediger klopte afgelopen zaterdag AS Monaco met 1-0. Club Brugge neemt het in de Champions League op tegen de Monegasken.

Engels volgt zijn ex-club nog op de voet en de verdediger heeft raad voor Blauw-Zwart. “Monaco creëerde nauwelijks kansen tegen ons. Ze zijn nog altijd op zoek naar een vast systeem en Club kan daarvan profiteren”, vertelt Engels tegenover Het Nieuwsblad.

Ze hebben één echte doelkans afgedwongen”, vervolgt Engels. “Ik denk niet dat ze aanvallend spectaculair sterker voor de dag zullen komen, al verwacht ik wel dat Falcao zal starten. Die was tegen ons maar invaller. Vermoedelijk werd hij gespaard met oog op Club.”

“Als je naar de vorige wedstrijden van Club kijkt, was het toch meestal Hans die de beslissende pass gaf. Met een beer als Wesley in de spits zijn er dan mogelijkheden, zeker tegen dit Monaco. De verdedigers gaven een twijfelende indruk. Er zal zeker ruimte komen in hun rug en daar moet Club van profiteren.”

Plaats een reactie

dinsdag 6 november 2018 om 09:15
We moesten ze thuis al over de knie gelegd hebben..

Veel te braaf gespeeld...

En openda die vergeet het af te maken..kostprijs 2 mio€ en voor veel geld.frustratie gekocht in de plaats.
Vind ik leuk
dinsdag 6 november 2018 om 09:28
Club moest nu al 6p gehad hebben ,spel zit goed maar resultaten vallen tegen door persoonlijke fouten
Vind ik leuk
agdh +2360
dinsdag 6 november 2018 om 10:30
Inderdaad, Monaco was in Brugge extreem zwak, CL onwaardig, jammer dat Brugge hier niet het niveau haalde van tegen Atletico en Dortmund, want dan hadden ze met gemak gewonnen van Monaco. Jammer dat ze hier niet van geprofiteerd hadden, want dan had het een grote stap gezet voor de kwalificatie voor de EL
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws