Wesley maakt zich geen zorgen om Henry: Geen probleem voor mij

Wesley maakt zich geen zorgen om Henry: "Geen probleem voor mij"

Gepubliceerd: maandag 5 november 2018 om 21:00ma 05-11-2018 om 21:00

Wesley Moraes moet dinsdagavond voor de goals gaan zorgen bij Club Brugge. Op de persconferentie voor de match tegen AS Monaco geeft hij aan dat Club maar één missie heeft: winnen.

Na de teleurstellende 1-1 thuis zit Club nu in een moeilijke positie. "Het doel is om morgen goed te spelen en om te zorgen dat we winnen. Daarna moeten we zien wat de andere resultaten zijn, maar ik wil de ploeg absoluut helpen bij de kwalificatie voor de knock-outfase van de Europa League", staat te lezen in Het Laatste Nieuws.

Wesley ziet zeker mogelijkheden tegen Monaco, dat in volle crisis zit. "We moeten spelen zoals in die heenmatch. Als we iets meer geven, dan kunnen we gewoon winnen. Dat we hier in Monaco spelen, maakt op zich niet veel uit. We moeten alles geven."

Thierry Henry gaat mogelijk tactisch ingrijpen. Het is nog niet duidelijk of hij met drie of vier verdedigers gaat spelen. "Dat is geen probleem voor mij. Ik ben sowieso een spits die veel beweegt in de aanval. Het is dus geen probleem om tegen één van die twee systemen te spelen."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws