Club Brugge-speler verrast vriend en vijand: Dat getuigt van klasse

Club Brugge-speler verrast vriend en vijand: "Dat getuigt van klasse"

05-11-2018 20:30
1

Heeft Club Brugge deze zomer een mooie zaak gedaan? Het lijkt er wel op, want Siebe Schrijvers komt stilaan op niveau. Dat schrijft ook Stef Wijnants in Het Belang Van Limburg.

Schrijvers begint beter en beter te spelen bij Club. "Ik ben blij dat hij zich op deze manier ontwikkelt bij Club Brugge. Als zestienjarige werd hij al enorm geprezen als het volgende Limburgse toptalent maar zowel onder Maes, Stuivenberg als Clement kwam het er net niet helemaal uit. Dat heeft te maken met de Genkse 4-3-3, waar Schrijvers het best tot zijn recht kwam op de positie van Pozuelo."

"Dat merkte je ook bij de start van vorig seizoen, toen Schrijvers schitterde tegen Waasland-Beveren, Standard en Antwerp op het moment dat Pozuelo geblesseerd was. Na de terugkeer van Pozo heeft Schrijvers overal gespeeld, in Eupen zelfs linksback… In het systeem van Ivan Leko is Schrijvers schaduwspits, misschien wel zijn beste positie."

De reacties van de Genk-fans vindt Wijnants ongepast. Niet alleen zijn prestatie op het veld en zijn mooie goal getuigen van klasse, ook zijn reactie achteraf. Heel waardig. Ik begrijp ook de fluiters niet zo goed: Genk koos niet onbegrijpelijk voor Pozuelo, dan kan je zo'n jonge speler toch niet verwijten dat hij een uitweg zoekt. Als die dan nog eens komt van een topclub, moet hij die unieke kans grijpen."