Mbokani laat zich uit over fluitende supporters: Ik kijk enkel naar Antwerp

Mbokani laat zich uit over fluitende supporters: "Ik kijk enkel naar Antwerp"

Gepubliceerd: maandag 5 november 2018 om 19:34ma 05-11-2018 om 19:34

Dieumerci Mbokani wordt wel elke week een beetje beter. Aan zijn statistieken moet de spits van Royal Antwerp FC nog werken, maar hij begint steeds meer te wegen op de verdediging van de tegenstander.

Bij veel volgers van Standard leeft het gevoel dat de Rouches een spits als Mbokani goed zouden kunnen gebruiken. "Dat weet ik niet", vertelde de Congolees aan Het Nieuwsblad. "Ik kijk enkel naar Antwerp en dan stel ik vast dat we goed gevoetbald hebben. En nog beter verdedigd."

Antwerp blijft ondertussen goed meedraaien in de top zes. Veel supporters dromen al van Europees voetbal, maar Mbokani blijft voorzichtig. "Binnen de club praten we maar over één doel: Play-off 1 bereiken. En eens we daar staan, zien we wel weer verder", aldus Mbokani.

"Maar vandaag kijken we nog steeds eerder naar de ploegen onder ons dan die boven ons. Maar we hebben een zeer ervaren ploeg. Het is een beetje zoals indertijd bij Standard, ik ken iedereen in de ploeg. Dat maakt het makkelijker voor mij", besloot de spits.

Lees ook: Bölöni viseert Standard-fans: "Zo behandel je geen speler die twee titels pakte"

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws