Harde kritiek voor Anderlecht-man, maar bondscoach stuurt eerste uitnodiging

Harde kritiek voor Anderlecht-man, maar bondscoach stuurt eerste uitnodiging

05-11-2018 16:00
1

Er staat weer een interlandperiode voor de deur en dat betekent dat veel spelers uit de Jupiler Pro League uit zullen waaien naar hun nationale selectie. Dit keer zal dit ook het geval zijn voor Anderlecht-verdediger James Lawrence.

Lawrence ontving maandag zijn eerste uitnodiging voor het nationale elftal van Wales. Bondscoach Ryan Giggs heeft hem opgenomen in de selectie voor het Nations League-duel tegen Denemarken (16 november) en een vriendschappelijke match tegen Albanië (20 november).

Wales gaat met 6 op 9 aan de leiding in groep 4 van de B-divisie en is bij een thuisoverwinning op Denemarken verzekerd van promotie naar de hoogste divisie. Lawrence mag dus hopen op een debuut met een speciaal randje. De centrale verdediger heeft het nochtans lastig in zijn eerste maanden in Brussel. Lawrence is niet altijd zeker van een basisplaats, terwijl hij ook al scherpe kritiek moest slikken.

Giggs spreekt met de oproep het vertrouwen uit in Lawrence, die de twaalfde A-international in de huidige Anderlecht-selectie kan worden.