Mannaert stapt met goed gevoel op het vliegtuig: ''Ze blijven worstelen''

Mannaert stapt met goed gevoel op het vliegtuig: ''Ze blijven worstelen''

05-11-2018 13:43
2

Club Brugge speelt dinsdag in en tegen Monaco een cruciale wedstrijd in de groepsfase van de Champions League. Blauw-Zwart moet een resultaat behalen om kans te blijven op Europese overwintering. CEO Vincent Mannaert heeft na het 1-1 gelijkspel tegen Racing Genk een goed gevoel over de kansen van Club.

Mannaert stapte maandag met vertrouwen op het vliegtuig. "Het is afreizen met een goed gevoel", liet Mannaert weten aan Sporza. "De Champions League is een andere competitie, maar iedereen heeft gezien dat we het zaterdag goed gedaan hebben en dat we bij momenten zelfs baas waren. Dat is vandaag toch niet zo evident, zeker op verplaatsing in Genk."

Thierry Henry heeft de zaken nog niet op de rails gekregen sinds zijn aanstelling en Mannaert denkt dan ook dat dit hét moment is om toe te slaan. ''Bij Monaco komen wel een paar spelers terug en niet van de minsten. Maar goed, ze blijven met nog wat problemen worstelen. Ze hebben afgelopen weekend opnieuw verloren en staan helemaal onderaan. In die zin hebben ze nog geen blijk gegeven van een wederopstanding. Het is aan ons om daar nog van te kunnen profiteren."

Lees ook: HUH? Fransen gaan compleet de mist in met selectie Club Brugge