Schrijvers kan lof niet op over Genkse revelatie: Een fantastische voetballer

Schrijvers kan lof niet op over Genkse revelatie: "Een fantastische voetballer"

05-11-2018 09:20
1

Voor Siebe Schrijvers was het zaterdag de terugkeer naar KRC Genk. Het was ook het wederzien met zijn ex-ploegmaats. Eentje daarvan is Bryan Heynen, die hij al jaren kent.

Schrijvers was zaterdag één van de uitblinkers, maar ook Heynen kon weer terugblikken op een goede partij. Hij ontpopt zich dit seizoen tot één van de revelaties bij Genk. Ook Schrijvers is onder de indruk.

"Bryan is een fantastische voetballer. Hij heeft altijd al veel overzicht en loopvermogen gehad maar intussen maakt hij ook fysiek indruk in de duels. Dat maakt hem tot één van de sterkhouders bij dit Genk", zegt Schrijvers in Het Belang van Limburg.

Het duo speelde ook jaren samen bij Genk. Schrijvers kent Heynen dus goed. "Het is een rustige jongen, het heeft altijd geklikt tussen ons. Het is fijn om hem zo vaak terug te zien bij de nationale beloften, daar zoeken we mekaar ook vaak op. Ik heb van dichtbij meegemaakt hoe verschrikkelijk hard Bryan gewerkt heeft om terug te keren na zijn knieblessure. Hij verdient alle lof."