Union juicht laat, maar KV Mechelen zal niet klagen

04-11-2018 18:49
1

In de Proximus League heeft Union thuis een punt gepakt tegen Lommel. Pas in de blessuretijd kon de ploeg uit Brussel de 1-1 op het bord krijgen. Door het gelijkspel kan KV Mechelen zondag nog net niet zeker zijn van de eerste periodetitel.

Union moest winnen om KV Mechelen het vuur aan de schenen te leggen, maar keek na een halfuur tegen een achterstand aan. Laurens Vermijl bracht Lommel in Brussel op voorsprong. Pas in de 92e minuut maakte Thibault Peyre de gelijkmaker.

In de stand hebben KV Mechelen en Union nu elk 24 punten. Malinwa speelt zondagavond wel nog op het veld van Westerlo. KV Mechelen heeft ook een beter doelpuntensaldo (+16 versus +10).

Volgende week eindigt het eerste periodekampioenschap. Mechelen ontvangt vrijdag Union.