Iedereen was ontgoocheld bij de rust, maar de eerste helft was best oké

"Iedereen was ontgoocheld bij de rust, maar de eerste helft was best oké"

Gepubliceerd: zondag 4 november 2018 om 11:04zo 04-11-2018 om 11:04

Het duurde even voor de motor in gang schoot, maar uiteindelijk boekte KAA Gent een comfortabele zege tegen KV Kortrijk: 3-1. Jess Thorup kan zo uitpakken met een mooi rapport in zijn eerste weken als trainer van de Buffalo's.

"Bij de rust stonden we 0-1 achter en was iedereen ontgoocheld. Ik was niet tevreden, maar de eerste helft was best oké", verrast de Deen bij Sporza met zijn analyse van de eerste periode. "Ik zei bij de rust dat we iets voor onze fans moesten doen en dat we moesten rechtstaan. De tweede helft was beter."

"Niet alleen door die goals, maar we hadden de match ook volledig onder controle. Daar zijn we tevreden over. Drie zeges uit vier matchen: dat is een vrij goeie start. Er kan nog veel beter. We hebben nog één wedstrijd tot de interlandbreak. Dan kunnen we evalueren hoe het loopt", blijft Thorup bescheiden.

Poll

Haalt Gent Play-Off 1 volgens jou?

(311 stemmen)

Plaats een reactie

Lunam +1990
zondag 4 november 2018 om 11:56
Ja, blijkbaar wordt er een andere match gespeeld als je langs de lijn staat dan voor de buis. Eerste helft vond ik namelijk van een zeer laag niveau en verre van ok.
Vind ik leuk
zondag 4 november 2018 om 12:49
Ik denk dat het aan die dug-out ligt, ik zat in de tribune, maar ik heb al dat goeds toch niet gezien... Veel ergernis op diene lompen Isiti en 'plantsoen', verder ben ik niet geraakt
Vind ik leuk
zondag 4 november 2018 om 13:54
Ik denk dat hij met Sollied aan de drank gehangen heeft de avond voordien of hij had zijn roze bril op
Vind ik leuk
GILOT +43
maandag 5 november 2018 om 08:58
Die ok zegt hij voor de jongens in zn kleedkamer
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws