Klopp krijgt lachers op zijn hand: 'Ik wachtte nog op Van Persie en Bergkamp'

Klopp krijgt lachers op zijn hand: 'Ik wachtte nog op Van Persie en Bergkamp'

04-11-2018 07:44

Liverpool-manager Jürgen Klopp was in een goede bui na afloop van de Premier League-topper tegen Arsenal. De Duitser kreeg na afloop van het 1-1 gelijkspel in het Emirates Stadium de lachers met regelmaat op zijn hand.

Tijdens de persconferentie ging Klopp in op de aanvallende intenties van Arsenal. The Gunners hadden met Henrikh Mkhitaryan, Mesut Özil, Pierre-Emerick Aubameyang en Alexandre Lacazette al vier aanvallend ingestelde spelers opgesteld en lieten ook nog Alex Iwobi, Aaron Ramsey en Danny Welbeck invallen. "Zij gooiden al hun aanvallers in de strijd, zoals wel vaker dit seizoen. Ik dacht dat ze Robin van Persie en Dennis Bergkamp ook nog in zouden laten vallen", grapte de Liverpool-manager, geciteerd door The Liverpool Echo.

De Duitser kreeg ook vragen over de mogelijk op handen zijnde Europese Super League. "Klinkt goed: veel minder wedstrijden en veel meer geld", tekent The Guardian op uit de mond van Klopp. "Het klinkt een beetje als al die mooie plannen van de UEFA en de FIFA. Die worden meestal direct uitgevoerd, zonder het eerst te vragen. En dan is het: oh, we moeten twintig wedstrijden meer spelen, maar we krijgen er niet meer geld voor."